skrøbelig. stærk. smuk. stædig.

onsdag den 12. januar 2011

winter rescue!!


    nogle af mine "ynglings" når det kommer til det perfekte winter      survival kit! 





Weleda Baby, Calendula Wind and Weather Cream, en ansigtscreme med en fed konsistens der er super lækker at smøre på efter man kommer ud af badet og fjerner alle tegn på tør og træt vinter hud. bruger den også på tørre hænder og knæ + læber og som maske inden jeg går i seng. den koster ca. 60 kr. hos helsekost forretninger.

dermalogica, intensive moisture balance. min ynglings vinter dagcreme, da den er egnet til tør hud og giver ekstra fugt i vinterkulden. den indeholder ingen parabener, parfume eller kunstige farvestoffer. den koster ca. 300 kr. 

Smith's, rosebud salve. en sand klassiker og en af de bedste læbepomader der findes! elsker duften og konsistensen og at den fungerer som multiprodukt til alt fra tørre neglebånd, hænder, læber, rifter og sår. den kan også bruges som beautyprodukt på næseryggen, kindbenet og øjenbenet som highlight og for at gi en ekstra glød til ansigtet, we <3 it! den koster 99 kr. hos urban outfitters

Badeanstalten, Urtehaven Saltscrub. Med havsalt og olivenolie og urter fra danske haven, bl.a. timian, rosemarin og citronmelisse. der er ikke noget bedre end en bodyscrub til at fjerne de døde hudceller som vinteren har ført med sig, give bedre blod omløb og få en frisk og fornyet hud. er vild med den her med urter som har en dejlig frisk og naturlig duft. 

OBS! man kan også lave sin bodyscrub selv, hvis man synes dem man kan købe ligger lige over sit budget. det er super nemt! man skal bruge havsalt, øko. olivenolie og en duftoile eller æteriskolie i den duft man kan lide!(fås i helsekost butikker). Jeg er vild med lemongrass, lavendel, rosen og eucalyptus. find et glas med låg (som på billedet) og put det hele ned i krukken og på med låget. så er den klar dagen efter!

dermalogica, soothing protection spray. fantastisk fugtspray der er yderst velegnet til vinterbrug i det den indeholder rosemarin olie. sprayer den over hele mit ansigt inden jeg tager min dagcreme på, så fungerer den som skintonic og fugt boost.

dermalogica, daily microfoliant. super finkornet peeling til ansigtet der indeholder risklid og antioxidanter. den er super god fordi den er så fin, at den ikke skader huden og den kan bruges på alle slags hudtyper. det er vigtigt at peele sit ansigt, så de andre produkter man bruger på huden kan trænge ordentligt ind og have den mest effektive virkning. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar