skrøbelig. stærk. smuk. stædig.

mandag den 29. oktober 2012

udsøgt uperfekt virkelighed

oftest er det mest banale og uperfekte i ens tilværelse det mest unikke, interessante og smukke.
hverdagnes finurligheder og små mærkværdige afkroge er det der giver det store upolerede og ægte billede af helheden som den er. det er dokumentaristen i mig der ser nøgtern på tingene og hader at alt skal være poleret og se perfekt og støvfrit ud på overfladen. indimellem føler jeg at jeg ikke passer ind i den her meget uvirkelige virkelighed og sådan som vi lever i dag i denne del af verden..
besluttede mig for at lave et meget random billedserie, eller jeg besluttede mig ikke, jeg skød bare en række mærkværdige og tilfældige billeder af det der lige foregik omkring mig i min lejlighed. fuldstændig upræcist og uperfekt. (og så fordi det var en pokkers god overspringshandling istedet for at skrive videre på min opgave... hmm)
anyways, det er hvad det blev til
mere for I ikke for den 25øre (tænk at de ikke engang eksisterer mere?! - underligt!)
ha' det nu så godt så længe
sui (som helst vil have sin kaffe sort)


tirsdag den 9. oktober 2012

Oman

in less than 24 hours I will be here - at beautiful Oman, in the capital Muscat. I can't wait to go!






torsdag den 4. oktober 2012

my beauty routine

besluttede mig for at lave et indlæg om mine skønhedsroutiner og lidt tips, samt hvilke produkter jeg bruger! 
jeg er lidt af en beauty queen og elsker at lægge ansigtsmasker og smøre mig ind i cremer. 
men det er noget jeg har fået med hjemmefra og arvet fra begge sider af familien. min mor har altid fortalt mig hvor vigtigt det er at passe på sig selv og sin hud og det kan virkelig ses på hende den dag i dag. hun har den smukkeste og blødeste hud, nærmest uden en rynke. og i en alder af snart 56, ligner hun ikke at hun er en dag over 45. (hvis man sammenligner med hendes 10 år yngre veninder der er meget mere rynkede) 

min farmor har også altid gået meget op i skønhedspleje og har en forkærlighed for chanel. specielt chanel no. 5, som blev lanceret i 1921, samme år som min farmor blev født, så hun mener der er en speciel connection mellem hende og lige netop den parfume. hun har brugt den de sidste 50 år mindst (i dag er hun 92 og den sejeste kvinde!)
hendes hud er også utroligt smuk og velholdt. det kan godt være at visse ting kommer fra generne, men det er bestemt ikke alt. op til 70% er hvordan vi behandler den. så jeg har tænkt mig at gå i mine forkvinders fodspor og passe godt på min hud.
min daglige facial routine. simpelt, men effectivt.
mine absolut ynglings cremer.
Embryolisse lait-creme concentré er og blir en klassiker. og den ER virkelig god! både som dagligdags fugt og som grundbase under ens makeup. til min lidt tørre vinterhud er Embryolisse's Filaderme Émulsion rigtig god da den indeholder lidt mere fedtstof. den er også god som en ekstra nærende natcreme.
jeg bruger Juliques purely age-defying serum under min dagcreme både morgen og aften.
min skin tonic er fra MÁDARA og er meget mild og gør huden frisk. antioxidant facial mist fra dermalogica er god mod miljømæssige påvirkninger, såsom bil os, støv og andre partikler og så virker den som anti-age forbyggelse. sprayer den ovenpå min skintonic. detox face mask fra qua er fri for alle slags parabener og andre tilsætningsstoffer. den virker godt på træt og stresset hud med tendens til tilstoppede porer og er vildt god efter en hård weekend med sprut, junk, cigaretter, tømmermænd og for lidt søvn. bruger den ca. 1-2 gange hver 14. dag. 
den bedste og mildeste ansigts scrub er fra dermalogica. den har helt fine korn og er blandt andet med risklid der stabiliserer huden og renser i dybden, uden at ødelægge hudens naturlige olier (dvs. at den ikke udtørre huden. ansigts scrubs med for store korn har en tendens til at "slibe" på huden og gå for dybt, sådan at den ødelægger hudens overflade og tørre ud.)
 jeg bruger den ca. 1-2 gange om ugen, men den er så mild at den sagtens kan bruges hver dag. det er vigtigt at bruge en god ansigts scrub engang i mellem for at fjerne dødehudceller og for at de produkter du kommer på huden kan trænge ordentligt ind.
dermalogica laver i følge mig nogle af de bedste om mest effektive hudpleje produkter. her er min dagligdagsrens som kan bruges på normal til kombineret hud, men også til folk med acne problemer. 
jeg går ikke med parfume til hverdag, kun en gang i mellem eller hvis jeg skal ud. men Agent Provocateur's "Eau Emotionelle" er klart en af mine favoritter, og har været det i lang tid. den er tilpas frisk, men med et twist af noget krydret og sensuelt.
det er lige før at Luberol's læbepomade "ficus folium" er verdens bedste! den har en skøn og lækker blød konsistens med den lækreste duft af frisk ingefær og citron. den er 100% naturlig og bliver lavet lokalt på Bali. 
græske MÁDARA laver en serie lækre produkter der er ECOCERT mærkede (et af de sværeste øko mærker at få tilegnet sit produkt. det er fransk og stiller meget høje krav til hvad deres produkter må eller ikke må indeholde) tilgengæld er det nogle helt okay priser de har, og så er de drøje i brug. er vild med deres anti-cellulite cream og firming oil der er super lækre på huden, strammer op og som dufter himmelsk.
suki's exfoliation foaming body cleanser dufter så mums at man lidt får lyst til at spise den! den skrubber godt og skummer samtidigt. bruger den ca. 1 gang om ugen sammen med en hamphandske i badet. husk at skylle efter med iskoldt vand for at få den bedste effekt på blodomløbet.

håber at mine tips kunne bruges
ha' en skøn aften!
xx sui

tirsdag den 2. oktober 2012

den bedste mandelgave

my favorite danish magazine
COVER

cover er absolut mit ynglings magasin! abonnerer på det, forbi jeg vandt sidste års mandelgave, som i min familie er et års abonnement på et blad, avis, tidsskrift eller lign. og det er den fedeste gave! og en skøn ting at finde i sin postkasse hver måned - så en gave kan holde et helt år... :D

mandag den 1. oktober 2012

my perfect sunday
















a little photo bomb of what I enjoy doing most on my sundays. which includes spending time with great friends, drinking coffee and being creative. making freshly squeezed grapefruit juice. taking a walk in the nature - love being in forests and at the beach and feeling trees, photographing fog-dusted spiderwebs and finding feathers. taking pictures of industrialized places. I paint as a form of meditation, to completely relax myself and recharge for a new week. I put on new nail polish. love cooking and watching a great movie with my boyfriend when it rains outside. what do you do on your perfect sunday?
xx
sui