skrøbelig. stærk. smuk. stædig.

tirsdag den 31. januar 2012

freja loeb. the cool girl with the black hair and red lips


 She's SOOO SO SO cool! just discovered the essence of her great music and pretty/dark vocal. definitely going to her next concert in cph.

breakfast made slow





all time delicious morning with amazing but simple breakfast. 
the sun was dancing with bright rays on the wooden table.

søndag den 29. januar 2012

appartement no. 13

cozy cold sunday in my apartment. hanging out with boyfriend and sis who spent the night. having a cold and throat ache, so "pure" tea from pukka with fresh thyme leafs, does wonders!

light and ice





torsdag den 26. januar 2012

skeleton ring


this ring is über cool!! 
I want 
I wish
I need

tirsdag den 24. januar 2012

café med søs











Var på café Dan Turell med min søster Clara i går. Det var super hyggeligt! De har den bedste kyllingeburger!! Elsker den! :)
det var også 100 år siden jeg sidst fik en fadøl, og den var iskold, så det var virkelig godt.

søndag den 22. januar 2012

sunday mood

 stayin' in bed with my boyfriend watching movies with candles and ben & jerry's ice cream. best way to spend sundays when it rains and snows outside..

sometimes it is all about the little things

FRIDAY SHOPPING
jeg fik shoppet de fine oxyderede ringe og crystallerne hos beadhouse. slangeringen er faktisk en ear cuff som jeg har brugt som ring.
den lille fjerørering og øreringen med ear cuff og kæder er fra pico og så her min slange ear cuff fra beadhouse.
lækre olier jeg købte hos urtegaarden for at blande min egen body olie. jeg valgte mandel- og abrikoskerne olie som basis og tilsatte oliven- og avocado olie + E-vitamin og A-vitamin for at tilføre huden fugt og for at opnå en opstrammende og cellefornyende effekt. valgte økologisk eucalyptus og lemongrass æteriske olier som en skøn og frisk duft. den blev super lækker!

lørdag den 21. januar 2012

FRIDAY

havde den hyggeligste dag med Frederikke i går. vi var på bankeråt på nansensgade i 5 timer og snakkede om alt i mellem himmel og jord :)fik shoppet lidt forskelligt som i får at se senere... var facineret over de cool plexiglas lamper, kunne godt blive til et DIY projekt. de har virkelig den lækreste kyllingesalat med den bedste sennepsdressing. (reccomendable)
var også forbi 3 butikken for at få fingre i en iphone 4. tabte min anden iphone i toilettet for 5 måneder siden, så har virkelig cravet en. jeg fik den ovenikøbet for 1 krone! utroligt! :) så nu kan jeg ikke vente på at den kommer med posten om en uges tid.. 


xx sui