skrøbelig. stærk. smuk. stædig.

onsdag den 31. august 2011

a feeling of autumn

getting chilled and wrapping my self in woollen cardigans and biker boots, hoodies and mugs with tea. i LOVE all the colours that autumn brings and the fresh crisp air you feel when you are on your bicycle outside. it's fresh and warm at the same time. wind and weather is cold and fresh but colours are warm and strong. be excited!! here are some pictures that i connect with september and what i want my september to be like <3













mandag den 29. august 2011

tirsdag den 16. august 2011

break



jeg har oh land på hjernen og stresser over barcelona! har kvalme over programmet der kører på opvaskemaskiner fra punkt et, indboforsikringer, jobansøgninger og for meget burger og fritter fra sporvejen på gråbrødre torv. øv for pokker og jubi jaah! jeg aner ikke hvad jeg skal, hvad jeg vil eller hvor jeg skal hen! jeg elsker det og hader det på samme tid! monster belastende.. har lige brugt en time på at få min blog til at arte sig efter mit kreative og strikse hoved - ikke nemt! og ved endnu heller ikke om jeg er just tilfreds med resultatet, men som man siger - så blev rom jo ikke bygget på én dag..
hmm.. er virkelig spændt på at skulle til barcelona! første ferie med kæresten og sommerfuglene har efterhånden indtaget min mave med stor stil. jeg kan ikke sove og kan bestemt heller ikke overskue min dag i morgen..
gider ærglig talt ikke MS mere og vil bare gerne have lov til at sove længe og nyde min ferie! skal btw huske at kontakte Tina (terapeut) i morgen og lige få det sidste på plads inden barcelona. har lige noget jeg bliver nødt til at drøfte med hende.


synes godt nok jeg har været igennem en hård periode her på det sidste og jeg kan mærke det tager hårdt på mig! :/
men forhåbentlig vil barcelona rette op på det og være med til at jeg får min velfortjente pause fra det hele..


så vi ses España!! 
love
sui

torsdag den 4. august 2011

a love story


den fineste lille kærligheds video!

tirsdag den 2. august 2011

at rejse er at leve

cant wait to go travelling!! in less than 3 weeks i'm heading to Barcelona with my boyfriend. I have never been there before, so i'm super excited!  





mandag den 1. august 2011